Извънбрачният син на легендата Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена, последва стъпките на известния си баща…

...
Извънбрачният син на легендата Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена, последва стъпките на известния си баща…
Коментари Харесай

По неговите стъпки: ето как извънбрачният син на Арнолд Шварценегер копира баща си

Извънбрачният син на легендата Арнолд Шварценегер, Джоузеф Баена, последва стъпките на известния си баща… или по-скоро неговите запаметяващи се пози. Джоузеф е същинско копие на татко си, изключително когато демонстрира впечатляващата си физика в типичните за Арнолд пози, с които закупи огромна популярност като културист при започване на 70-те.

26-годишният юноша разгласява няколко фрагмента в профила си в Instagram, с които като че ли насочва респект към татко си.

„ Състезавам се със себе си, с цел да бъда по-добър всеки ден! “ – написа Баена към фотосите.
                             

Дори прическата на Джоузеф прилича тази на татко му Арнолд от ранните му години като културист. 

Баена неотдавна пътува до Австрия, с цел да посети музея на Арнолд Шварценегер, пресъздавайки доста от известните фотоси на татко си и даже заемайки същата поза като статуята на австрийския артист, която седи пред входа на музея.

„ Не е пътешестване до Австрия без посещаване на Музея на Арнолд Шварценегер, нали? “ – той написа.
                             

През май Баена говори с Entertainment Tonight за татко си на премиерата на новия си план на Шварценегер по Netflix, “Fubar “.

" Той е необикновен татко. Той е страховит човек за пример и е най-умният мъж, който познавам " , показа той. „ Той постоянно ме е подкрепял, каквото и да върша. Така че съм в действителност признателен, че имам татко като него. “

Джоузеф е извинбрачното дете на Арнолд, което той има от бившата си икономка Милдред Баена. Той също по този начин е татко на две дъщери - Катрин, на 33 години, и Кристина, на 32, както и на други двама сина - Патрик, на 30, и Кристофър, на 26, от някогашната си брачна половинка, журналистката Мария Шрайвър.

През 2011 година Шварценегер съобщи публично, че има дете от икономката на фамилията, докато към момента беше женен за  Шрайвър. Джоузеф беше на към 10 години, когато артистът най-сетне се престраши да признае пред съпругата си Мария и пред цял свят какво се е случило.

 Арнолд Шварценегер Getty

" Тя беше съкрушена от това. Имах спекулация през 96-та. В началото в действителност не знаех.  Тъкмо бях почнал да чувствам, че колкото повече растеше, толкоз по-очевидно ставаше и по това време в действителност беше единствено въпрос на това да го премълча ли. Как пазиш това в загадка? “, споделя Арнолд за реакцията на брачната половинка си в своя документален сериал за Netflix.

Джоузеф е роден на 2 октомври 1997 година, единствено няколко дни откакто Шрайвър ражда четвъртото дете на двойката, Кристофър.

Въпреки комплицираната им връзка, Арнолд не крие, че изпитва бащински усеща към Джоузеф. Според него той е  „ приказен мъж “, който го „  кара да се гордее “ .
 Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките  Звезди, които изневериха на дамите си с детегледачките
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР